Ösvény Károlyi Csekonics Palace keresztül

Ösvény Károlyi Csekonics Palace keresztülJavasoljon egy utat Asztúria útján nehéz választási folyamatra van szükség. Mivel a fejedelemség bájos városokat, lenyűgöző tájakat, valamint csodálatos műemlékeket tartalmaz. Egyszerűen fogalmazva, kihívást jelent kiválasztani, hogy melyik tartozik a festői túránkhoz, és melyek nem. Ezért javasoljuk a tanfolyam via Asturias egyik sok meg tudod csinálni ebben önkormányzati területen. Ennek elérése érdekében nagy valószínűséggel Keletről megyünk a fejedelemségbe, és át is haladunk rajta, amíg nyugat felé nem indulunk Galícia felé.

Hasonlóképpen, hagyjuk félre a nagyobb városokat, hogy a kisebb lakosztályokra, valamint a homályosakra koncentráljanak. Útvonalunkat Károlyi Csekonics Palace keresztül kezdjük a Llanes közösségből, amely turisztikai szempontból népszerű. Ezért nem hiányozhatott a festői túránkból. Ez egy gyönyörű tengerparti közösség lenyűgöző tengerpartokkal, mint például a Sablonszám, valamint a Tor-szám, mégis nagyon közel van a Picos de Europa lábához, konkrétan a Sierra del Cuera. Mintha mindez nem lenne elég, Önkormányzati Területén csodák vannak, például szúrás. Mint tudják, ezek a karszt kőzetek nyílásai, amelyek a tengerhez kapcsolódnak, és ahol úgy tűnik, hogy heves záporok alakulnak ki. A Llanes-ben látható többek között a PR Inconitsa, a Santiták és az Arenillák. Hasonló módon a közösség szintén a Gulpiyur strandról származik, amely a hajók faluban található, és egyedülálló tulajdonsága, hogy a tengerhez zárva van (a víz egy merített barlangba kerül). Amikor a műemlékek láthatjuk Llanes, vannak hasonlóképpen sok. Jelzései között szerepel a késő középkor megőrzése, de sokkal több az Indianos házai és palotái, amelyeket az utakon láthat. Ezek olyan bevándorlók voltak, akik Amerikából bőségesen visszatértek városukba, valamint pazar szerkezeteket építettek. Azok között, akiket ebben a városban láthat, a Flora Bérleti Ingatlan vagy a Sinforiano dosali palota. De Llanes-ben vannak régebbi paloták is, bár nem kevésbé csodálatosak. Ezért Estrada barokk hercegei, valamint Vega del Sella ügye. Végül az Asztúriai város vallási öröksége a Santa Mar apostola del Concejo Bazilikából áll, főleg gótikus, bár fedélzetei román stílusúak; templomok, mint a kalauz Szent Mária, Szent Mária Magdolna y Santa Ana valamint régi apátságok, mint az inkarnációk között.

Cangas De on és Covadonga

Cangas De on és CovadongaAz Asturiason keresztüli bármilyen önbecsületes tanfolyamnak tartalmaznia kell Cangas de Onis városát, Spanyolország első finanszírozását és Covadonga ugyanolyan jól ismert királyi helyét. Ami a kezdeti, ez egy gyönyörű szárazföldi város, amely szintén lábánál a Picos de Europa. Nagy ikonja a Római híd, amely neve ellenére nem az Alfonso XI. tekintet nélkül, történelmi-művészeti emlékként jegyzik meg. Meg kell hasonlóképpen megy a templomok, a Santa Mar Incontinental de la Asunci, valamint a Santa Cruz Cangas. A kezdőbetűt díszes harangláb különbözteti meg, míg a második az előző XNUMX század rekonstrukciója. Ugyanez az időszak a Santa Eulalia de Abamia templomból áll, ahol a hagyomány szerint Don Pelayo rejtette el.

Amikor a Cangas de Polgári Monolitjairól van szó, javasoljuk, hogy nézze meg a Xnumx.században integrált Cortes-palotát, valamint a régi udvart, amely ma az Ayuntamiento. Szintén összpontosítani indiai otthonok, mint Enrique Monasterio manor és Constantino Gonz ons ‘ s cabin. Másrészről, meg kell látnia a Royal Covadonga webhelyet. Azt tanácsoljuk, akkor is, ha nem vagy hívő, annak áradó varázsa miatt. Ebben elkülönül a Santa Maria la Real bazilika, amelyet a xnumx. században építettek neoromán tulajdonságokkal, valamint természetesen a spirituális barlangban a Szűz Covadonga képe látható. Végül, maximalizálja maradványait, hogy felemelkedjen a tavak, amelyek a Kantabriai dombok szívében fekszenek, valamint lenyűgöző tájakat hoznak létre.

Lastres, orvos Mateo városában

Kiléphetnénk a Ribadese-I lakosztályból, amely jól ismert az évente megemlékező világméretű kenuzásról. Ez nem olyan gyönyörű, mint az utolsó, de ez is valószínűleg érthető. Következésképpen előnyben részesítjük a 3-as városban való megállást, amelyet szintén néhány évvel korábban részesítettek előnyben, mert a televíziós sorozatot Mateo orvosi szakember rögzítette ott. Ez egy gyönyörű közösség, amely egy dombon fekszik, valamint a tenger oldalán, amely a Colunga Tanácsához tartozik. Ebben értékelheti a hajógyár strandját (sic), az úgynevezett, mivel korábban hajók voltak rögzítve. Bár nem hatalmas, minden funkcióval rendelkezik, arany homokos strandokkal, valamint szerény hullámokkal rendelkezik. Ami a monolitokat illeti, amelyeket ebben a Nyugat-asztúriai városban láthat, saját történelmi központja vonzza a figyelmet a XNUMX.században épített hagyományos fából készült sétányházakkal és haranglábakkal. Ezenkívül érdemes meglátogatni a barokk kánonoknak megfelelően a XNUMX.században épített Santa Maria de Sadaba templomot, amelyet közösségi weboldalnak nyilvánítottak. csakúgy, mint a San Roque kápolna, amely a város tetején található, hihetetlen látnivalókkal rendelkező kilátó mellett. Végül a Közösségen belül a fények királyi rezidenciája, egy hatalmas birtok a XVI.

Cudillero, még egy fontos az Asztúria minden tanfolyamán

Cudillero, még egy fontos az Asztúria minden tanfolyamánLehet, hogy megdöbbent, hogy elhaladtunk Oviedo y gij mellett, Asztúria két alapvető városa. Valóban van egy csomó, hogy az Ön számára az elegancia, valamint a műemlékek. Mégis olyan helyeknek tűnnek, amelyek rendkívül ismerősek számunkra. És amint azt jelenleg elmondtuk nektek, rövid cikkünkben úgy döntünk, hogy sokkal kevésbé híres városokra összpontosítunk, és ezért nem maradunk azon, amit sok asztúriai szöveg kínál Önnek. Valószínűleg ez sem teljesen valós. Cudillero, amely valójában azért jött, hogy nagyon népszerű a közelmúltban eredményeként a fellebbezést. Tekintet nélkül, úgy gondoljuk, hogy beszélni kell veled erről a horgász városról. Split körül port a házak fejlődő típusú Aréna, köze van ötven kilométerre Oviedo. A városban kiemelik a Szent Péter-templomot és a Humilladero-templomot, mind a gótikus, mind a hagyományos horgászok otthonát.

De a helyi időszakban a Santa Maria De Soto de lui Ca templom is látható. Században építették, mellette a rektor területe létrehozta a Camino de Santiago-hoz kapcsolódó felfedezők régi egészségügyi központját. A Cudillero körüli jelentős jota azonban Selgas 5.helye. Ez egy csodálatos neoklasszikus királyi rezidencia, gyönyörű kertekkel, amelyeket a XNUMX. Ez utóbbi ötvözi a Versalles hatását az angol romantikával, és mintegy kilencvenezer négyzetméterrel rendelkezik. Ami a kastély belsejét illeti, aggódik, galériaként működik, mivel hatalmas festékgyűjteményt, kárpitokat, valamint más remekműveket tartalmaz.

Luarca, “Costa Verde fehér városa”

Luarca, "Costa Verde fehér városa"Ennek az Epigráfiának a címe megismétli azt a nevet, amelyet Luarca ajánlása alapján valóban megismertek. Mint megérted, Costa Verde az asztúriaiak neve, és ami a Blanca bérleti ingatlant illeti, az a város házainak uralkodó hangneme miatt van, de mindenekelőtt a fehér Szűz iránti odaadásuk miatt, amelyet később minden bizonnyal megvitatunk. De ez a gyönyörű város, amely az Asztúria útján halad, sokkal többet kínál. Az ugratás, valamint a felhalmozott horgászat port ez egy csoda. Emellett számos indiai ház található. Például, Suite Rosario, Suite Excelsior o Nyaraló carmen.

Csodálatosak, hasonlóan a Ferrera Marquise királyi rezidenciájához, amely a XNUMX.századba integrálódott, majd két évszázaddal később kibővült. Ma itt található a városi gyűjtemény, valamint a tudományok háza. A XVIII magában foglalja a Gamoneda Márki palotát is. De talán még csodálatosabb az eklektikus csoda, amelyet a kilencvenes évek elején építettek a kaszinó helyén. Azonban, ha vágysz a város és a Kantabriai tengerpart szenzációs lélegzetelállító látványa, javasoljuk, hogy növelje a Chano nézőpontját, amely a régi halászok területén található. És mellette van a San Roque-I kápolna. Ez nem az egyetlen, amit a városnak kínálnia kell. Ők is csodálatos látnivalók La Funial és La PE Ca. De azok, akik elkötelezték magukat a tenger mellett Luarcában, szintén Cambaral szomszédságában maradtak. A keskeny, valamint a meredek utak a boldogság járni, és annak legnagyobb oldalán látni fogja Dizzy és navigátor asztal, ahol elégedett, hogy megvitassák ügyeiket. A helyszín emellett a XNUMX. századból származó középkori erőd maradványaiból áll.

Szólj hozzá!