Sporttevékenység egyszerűen az a hely

Sporttevékenység egyszerűen az a helyA Paolo di Canio által blokkolt forduló December 18-án, 2000-ben a challenger kapusának, az Evertonnak a földig tartó, a Dabo által lefedett utolsó 250 méter üdvözölte ellenfelét, fáradtságra szorítva a földre: 2 felejthetetlen példány a tisztességes pla pla. Egy igazi intézmény az élet, amely arra utasítja tekintetében, mint egy alapvető érdemes nem csak a játék területén, de az életben általában, Sport feladat egy lehetőség, hogy minden anya és apa a felelőssége, hogy a gyerekek. Igénylő egy fiatal, hogy sportolni egy baklövés, hogy meg kell maradt távol; azonban ajánlja, mint egy tevékenységet kell végezni a szabadidő alatt segíti őt, hogy bővíteni egy egészséges módon, minden szempontból. Egy olyan korban, amikor minden apró dolog lehetséges, és a terület-és időkorlátozások is minden nehézség nélkül elkerülhetők, ahol a digitális világ és az irányelvek hiánya egyre kevesebb teret hagy a partnerségnek, fontos megérteni, hogy mindenki szabadsága ott ér véget, ahol a másik kezdődik. Ehhez azonban iránymutatásokra van szükség, egy “helyre”, ahol felfedezheti őket, valamint valakit, aki végrehajtja őket.

A sporttevékenység egyszerűen az a hely: egy lelkes perc a fiatal számára, amelynek során megtanul keveredni, értékelni a politikákat, valamint legfőképpen együttműködni egy baráti csoporttal, a szokásos cél elérése érdekében. Pontosan hogyan kell tájékoztatni tekintetében a sport technika. A fiatalok sporttevékenysége az egyik legfontosabb elem a tapasztalatok poggyászának fejlesztésében, amely napról napra segíti az élet kezelését. Minden sporttevékenységben, legyen az Csapat vagy egyén, az emberi partnerségek a tisztelet alapján alakulnak ki, és ez vonatkozik mind a kollégákra, az edzőre, mind az egyéb személyzetre, valamint az ellenfelekre. A csapat egységes, hogy azonnali látogatások, mutatja elkötelezettség edzés közben, vagy az egész a versenytársak, tényleg érzés eleme a csoport: mindezek a perspektívák, amelyek azonosítják a koncepció tekintetében, valamint amelyek, pontosan az érték van, hogy a fizikai aktivitás fő feladata az egészséges és kiegyensúlyozott növekedés egy mentális, érzelmi és viselkedési szempontból. A Sport megőrzi a fiatalokat, és ez igaz! Ő helyezi a tét, hogy egy garázda élet készült unwanteds és frivolities, amelyek általában elérni eredményeként nem túl figyelmes elemzése a következményeket igényelnek.

De hogyan lehet tájékoztatni egy fiatal, hogy mikor sportolás?

De hogyan lehet tájékoztatni egy fiatal, hogy mikor sportolás?A gyermekek számára, amikor a “szabály” szó nyilvánvaló, azonnal kapcsolódik valami súlyos és unalmas dologhoz, és később az elme megpróbál lázadni, áthágni. A játék, sport felvilágosítja egy teljesen természetes módon, hogy működjenek együtt a szokásos munkát, üzembe fontosságát tekintettel magát és másokat kezdetben, érzés nélkül legyőzhetetlen előtt sidekicks, ha jobb, vagy verte, ha lassabb vagy csúszik fel. A sportgyakorlatban alapvető verseny javítja az etika, valamint a fegyelem, az áldozat és az odaadás értékeit, megerősítve magát egészséges és kiegyensúlyozott értékként, amely minden más mellett csatlakozik a “megragadható”jelentéséhez. És ezért, ha elnyeli ezt, sporttevékenység kínál a fiatalok számára a lehetőséget, hogy megszerezzék járó és bővíteni, elfogadva mind diadal és vereség, mint a megfelelő tapasztalatok gazdagítják az egyéni poggyász és felkészülnek arra, hogy a felnőttek a holnap. Olyan sporttevékenységek, amelyek tájékoztatják a tiszteletet.

Gyakran olvasunk a sport feladat oktatási funkciójáról, és ha van valamilyen példa, akkor az egyik leginkább hangsúlyozott (valószínűleg presztízs kérdése) folyamatosan futball, röplabda, tenisz vagy kosárlabda. Mindemellett minden sportág, legyen az rögbi vagy kézilabda, futball vagy távolugrás, rendelkezik olyan szabályokkal, amelyeken alapul, és amelyek lehetővé teszik, vagy legalábbis meg kell, harmonikus növekedés, elsősorban a tiszteleten alapulva.

Ez néhány példa a sporttevékenységekre, amelyek, mint a többiek, olyan tudományos funkciókat töltenek be, amelyeket talán korábban még nem vettünk észre: Rögbi. Ez egy olyan sport, amely 12 éves koráig nem különbözik a szextől. A vegyes edzés merülésekből, futásból és gördülésből áll, minden értékes feladatból, hogy megtanulják kezelni a test szívósságát és tevékenységét. A rögbiben minden gyereknek van egy bizonyos feladata, amelyet teljesítenie kell; ez azt sugallja, hogy minden ember kivétel nélkül hozzáadja a csapaton belül, mindegyik egyenértékű módszerrel. Az oktatás és a tanulás alapvető érték a rögbiben, amely pontosan a szigorúsága miatt kiemelkedik a többi önszabályozásból: a csoport kapitányán kívül senki sem vitathatja meg, annak ellenére, hogy van bírója. Aki megsérti ezt az iránymutatást, az egész csapat fizeti a hatásokat: egy olyan tanítás, amely nemcsak a terepen, hanem a mindennapi életben is megmarad.

Tánc. Ha csak a lányok számára önkontrollként határoznánk meg, ostoba közhelyeket generálnánk. Valójában ma még inkább, mint valaha, a tánc mindkét nem számára széles körben elterjedt és megfelelő technika, amelyet nagyon korai gyermekkorban gyakorolnak. Ez egy igényes sport, amely a profi táncos szenvedélyétől függően más, mégis magas szintű elkötelezettséget és áldozatot igényel. Erős oktatási hatással, mind élelmiszer -, mind teljesen fegyelmi szinten, a tánc megmutatja a ritmus, a megállások, a kórus érzését a corps de baletten belül, és ennek eredményeként azt a képességet, hogy meghallgassa azokat, akik veled táncolnak, időben menni akkor is, amikor a megjelenés nem megy át.

Judo

JudoAz egészségklubok leggyakrabban gyakorolt harci stílusai közül a theudo. A miénk egy olyan korszak, amelyben a tartós elképzelés az, hogy uralni kell a másikat: theudo.

Nem véletlen, hogy a szóAz Udo “u” a” ced” kifejezésből áll, ami azt jelzi, hogy “hozam” és “do” is, ami azt jelenti, hogy” el”: létfontosságú életórát akarsz küldeni, abban az érzésben, hogy nem tudsz ellenállni annak, ami jön, de fel kell fedeznie, hogy küldje le. Minden a régi, szintén itt a Fizetési anyukák és apukák alapvető, mert van, hogy képesek legyenek arra, hogy a gyermekek élnek az egészséges és kiegyensúlyozott versenytársak, anélkül, hogy indokolatlan és mentálisan igényes feltételezések a gyerekek.

Híres mondások a sportról

Sokan vannak, akik fokozatosan lógtak ki, valamint elmélkednek a sport jelentéséről, és ami a legfontosabb, arról a bizonyos tekintetről, amely meghatározza, azonosítja és meghatározza azt is. Az alábbiakban ennek eredményeként néhány példabeszédet választottak, amelyek valamilyen módon a sporttevékenységek módszerét ünneplik az akadémiai szempontból, nagyobb, mint a test gondozásának hasznos módszerei. A sporttevékenység a lélek néhány legmagasabb érdemének átruházását jelenti a testre. (gir. Tisztelet az előtted lévő ellenfél iránt, amit a sport tanít, mint senki más, az edzőtermekben és a megfizethető sport területén végtelenül többet tudtam meg, mint a középiskolában. (giampiero mughini). Az élet folyamatosan érdemes élni, és a sport hihetetlen lehetőségeket kínál az életed javítására, valamint a motiváció felfedezésére. (ale zan. Sporttevékenység egy fantasztikus lecke, a folyamatos, valamint a csodálatos tornaterem értékek. Aki nem feltételezi, így ő nem egy igazi profi sportoló. (alessandro del piero). Ez a 4 idézet egy másik lehetőség arra, hogy tükrözze a sporttevékenység kiterjedt jelentését az emberek életében. Következésképpen kincsnek kell tekintenünk, és lehetőséget kell adnunk minden gyereknek, hogy részt vegyen ebben a csodálatos életiskolában, amely a játék révén bármilyen mértékben megmutatja a tisztelet értékét.

Szólj hozzá!