A Moderna Stadion előnyei és lehetőségei

A Moderna Stadion előnyei és lehetőségeiTavaly május 16-án a Serie B szervezet a B FUTURA munka részeként bemutatta a fenntartható stadiont, amely egy hat hónapos kutatási tanulmányból származott. Stadionok 10 000-20 000 nézőtől, 1000 és 2000 euró közötti költséggel helyszínenként, egy bizonyos irányítási eljárásnak köszönhetően, amelyet a proect-vel kell elérni, végül a mi tra-val a rendelkezésre álló finanszírozási formák és eszközök között. A B FUTURA a Serie B Liga keretnövekedési platformja, amely konkrét választ kíván adni a kapcsolt cégek sportfelszerelésének kérdésére. Valódi támogatási feladat, olyan rendszerüzemeltetéssel, amelynek célja a meglévő stadionok átalakítása és innovációja, vagy újak építése. Az alábbiakban felsoroljuk a Lega Serie B által a KPMG tanácsadó fizetésével készített jelentés kivonatát. Miért kell fejleszteni egy modern stadion Moderna. Az arénák stílusának, valamint a sportinfrastruktúrának a követők feltételezéseire kell összpontosítania, vagyis arra a keresletre, hogy olyan pihentető központokat hozzanak létre, amelyek a legmagasabb fokú kényelmet, valamint biztonságot nyújtanak a felhasználók számára, kifejlesztve azt a különleges környezetet, amelyet nem lehet televíziónézéssel elérni.

Hatása stadionok, mint egy igazi építészeti ikonok

Hatása stadionok, mint egy igazi építészeti ikonokEgyre gyakrabban, a stadionokat valódi építészeti ikonoknak tekintik a városi tájon belül, mert jelentős hatással vannak a határos létesítményekre, és egyes esetekben a sofőr, amely lehetővé teszi a klinikailag depressziós és nyomorúságos városi területek átalakítását, a város vagy a környező régió egyes alkotóelemei. Ezeket az infrastruktúrákat a területre tervezett szocializációs helyekké kell változtatni, amelyek a rajongók, az üzleti ügyfelek, a családtagok és a fiatalok helyszínei, mind a futballruhák, mind a különféle egyéb sporttevékenységek és sportesemények számára.

Gazdasági szempontból a stadionoknak szintén alternatív jövedelemforrássá kell válniuk a klub számára, optimalizálva üzleti potenciáljukat (névadási jog, promóciós-hirdetési előnyök, marketing), integrálva a központok és szolgáltatások széles skáláját (bárok, éttermek, üzletek, Sk bo. Kiemelkedő stadionok is építhetők ésszerűen minimális költségvetéssel, lehetővé téve a legkisebb klubok számára is, hogy az igényeiknek megfelelő új központ építését és építését tervezzék (a képességek, a szolgáltatások és az esztétikai tulajdonságok tekintetében), ügyfeleiknek/szurkolóiknak olyan keretet kínálva, amely a feltételezéseikhez igazodik, amely lehetővé teszi a klub számára, hogy bővítse és megvalósítsa a gazdasági és pénzügyi bevételi forrásokat is. A nemzetünk problémáit kontextusba helyezve jelenleg a sporttevékenység-rendszer és különösen a futball fejlesztésének fontos eleme.

A Modern Arena Moderna 10 előnye

Egy modern központ, amelyet a dokumentáció által felállítandó és javasolni kívánt specifikációk és kritériumok szerint fejlesztettek ki, befolyásolhatja a sportolási Klub előnyeinek és esélyeinek Moderna-ját. Az elemzés, valamint az értékelés megkönnyítése érdekében tíz előnyt foglalhatunk össze a következő területeken: Tipikus nyereségforrások: a klub hagyományos bevételi forrásainak megerősítése a bérletek és jegyek értékesítésének fellendítésével, nem csak mérhető értelemben, hanem mindenekelőtt kvalitatív módon (fedett iparágak, ülések és ülések, vállalati helyszínek, családtagok stand stand, Bo VIP VIP stb.) Az ajánlat diverzifikálásával, amely növeli az események varázsát mind a rutin követők, mind a rajongók új célpontjai felé, valamint a támogatók (családtagok, fiatalok, nők). Alternatív bevételi források: a pénzügyi források sokfélesége a finanszírozásból származó új típusú bevételek előmozdítása révén, polgári szabadságjogok megnevezése, barátságosság, vendéglátás. Kiskereskedelem, események, Klubgaléria, Aréna túrák, képes létrehozni lehetőséget, valamint állandó cash flow-kat a klub számára, képes jelentősen megváltoztatni az eredménykimutatás tételeit. A nyereség forrásai, valamint a szállítás: a klub jövedelemforrásainak növekedése a megfelelő tevékenységek fejlesztésével, valamint a helyszínek, valamint a meglévő központok optimalizálásával (konferenciaterem, Edzőterem, vendéglátás, járműparkoló stb.) vagy a sportesemények társaságán keresztül (különféle egyéb sport önkontrollok) vagy nem sport (előadások, alkalmak), találkozók, vásárok stb.). Éves jelentés: a klub eszközeinek hitelkonszolidációja egy ingatlanbefektetésen keresztül, amely meghatározza a tárgyi eszköz értékét, amelyet a mérleg tulajdonságaiban rögzítenek, és ezért egy olyan ingatlan fejlesztését is, amely a Társaság számára értéket biztosít.

A Modern Arena Moderna 10 előnyeMárkanév a Moderna: a márkanév értékének, valamint a klub imázsának megerősítése egy modern, hatékony, valamint következésképpen megkülönböztetett hely láthatóságával, például egy vadonatúj Stadion / edzőközpont, amely közvetetten, kedvezően befolyásolja az olyan elemeket, mint a márkanév értéke, a márka múltja, valamint a márka loalt. Támogatottság: a meglévő rajongókkal (előfizetőkkel és jegyfizetőkkel) való kapcsolatok hűsége a rendezvény használhatóságával kapcsolatos problémák (sportlétesítmény, megoldások, elérhetőség, rugalmasság) felújításával, valamint az új típusú követők (fiatalok, családok, gyermekek, VIP-k, nyugdíjasok stb.) ebből következő lehallgatásával, amelyek egyrészt mérhető lendületet tudnak adni, másrészt a támogatottság minőségét. Televíziós fellebbezés: az alkalom rögzítési és sugárzási problémáinak javítása a termelési stratégia elkészítésével, a hasznos területek optimalizálásával, a nagyközönség szolgálatában álló vadonatúj helyszínek azonosításával, amelyek közvetlenül átalakíthatók a televíziós cikk fejlesztésévé, valamint fejlesztésévé, és ebből az okból, perspektívában, az audiotelevisive jogokból származó bevételek növekedésében világszerte (bajnokság), egyéni (verseny) vagy easp. Valós és vélt biztonság: a vadonatúj Aréna rendszerének vagy elrendezésének átalakítása a jelenlegi biztonsági előírások alapján, a következő szabványok emelésével (előszűrés, kapuk, Videoklipek figyelése, megbízható terek, azonosítható ülések stb.), valamint a meglévő és potenciális követők (háztartások) magasabb szintű védelmének feltételezése, következésképpen a bérleti szint növelése a növény. A nyilvános kapcsolatok előmozdítása, valamint a lobbizási tervek: a konferencia lehetőségeinek növelése a döntésgyártók (politikusok, vállalkozók, menedzserek, sporttevékenységek vezetői stb.) között, amelyek a barátságos helyek.

Szabadidős eszközök. A relax valami, hogy a vendégek többsége vágy egy szállodai tartózkodás. Lehet, hogy egyszerűen csak egy hosszú utazással vagy egy hektikus találkozókkal, valamint előadásokkal foglalkoztak. Segíthet a látogatók lazítani azáltal, hogy spa-szerű megoldások a szobákban. Nyugtató szem maszkok, illat diffúzorok, valamint a fehér hang gépek nagyon könnyen alkalmazható, valamint olcsó. Egyedülálló technológia. Minden szálloda különféle, és a vendégek jellegzetes választékával foglalkozik. Élvezheti ezeket a különbségeket, hogy az üdülőhely különleges legyen. Például, ha golfozók rendszeres a resort gyakran, akkor adjunk hozzá egy golf szimulátor a szolgáltatások. Tedd az idő, hogy vizsgálja meg a látogatók számlák, valamint hogyan lehet hozzáadni hotel modern technológia, amely megfelel az érdeklődés mértéke. Egy kis történelem vagy a környék íze. A látogatók valószínűleg látják a szállodát, mivel érdekli őket a helyük. Növelheti tapasztalataikat azáltal, hogy sokkal több helyi elemet tartalmaz, ami egyre növekvő szállodai trend. Helyi ételek, valamint italok, regionális történelem, bizonyos érdeklődésre számot tartó helyek-elhozhatja őket a látogatók terébe. Az esetek lehetnek a helyi ételek kis mintái vagy egy ajándék útmutató. Otthoni idők: az összes leírt tényezőn keresztül a sportközpontban az összes néző házidejének jelentős növekedése, az áramlás/kiáramlás folyamatának optimalizálása, az alkalom feltételezésének javítása, a vendéglátásból származó bevételek növekedése, barátságosság, valamint merchandising, a szolgáltatások optimális használata, a forgalom előnye, valamint az interakció külső módjai.

Szólj hozzá!