Pontosan hogyan lehet megvédeni lakóhelyét az elektromágneses sugárzástól

Pontosan hogyan lehet megvédeni lakóhelyét az elektromágneses sugárzástólOlyan technikák keveréke, amelyek biztosítják az elektroszmogot-a cellatornyoktól, a vezeték nélküli routerektől, az okostelefonoktól, a SmartTV-től, a SmartMeter-től és más ‘intelligens’ vezeték nélküli pontoktól, amelyek a rádiófrekvenciák nem ionizáló szabályszerűségi tartományában továbbítják és kapják a mikrohullámokat. A vezeték nélküli sugárzást ökológiai mérgező anyagnak (Európa Tanács) minősítik, 2011-ben pedig: lehetséges, rákkeltő (azaz). Dániában az állam nem alkalmazza a megelőző elvet, amikor az Elektroszmogra vonatkozik. Ki kell emelnem, hogy az aggodalom szilárd hatással van arra, hogy képes-e gondoskodni az igényes körülményekről, az ok ellenére.

Tame félelem bekapcsolódva a gyógyszert, szünetet tart, és föld magát a vadonban, amikor aggódni -, valamint megteszi a óvintézkedéseket, hogy biztosítsa magát -, míg közösen adózott nagyon szükséges politikai lépéseket, amelyek minden bizonnyal védi mind az emberek és háziállatok. Valamint elismerik azokat, akik már szenvednek az elektromágneses mezők (EMF) napi hatásaitól, nem pedig gúnyolódnak. Hónapokig tartó kutatási tanulmány után még inkább meg vagyok győződve arról, hogy minden rendelkezésre álló módszerrel meg kell védenünk magunkat az EMF gátjától, amelyet naponta feltárunk. Svédországban hozzávetőlegesen 3-6% – ot befolyásol az ökológiai állapot elektrohypersensitivity (EHS). Úgy gondolom, hogy ez a százalék sokkal nagyobb, mivel a fibromyalgia, a klinikai depresszió, a stressz, valamint az ADHD álruhában EHS lehet. Az EHS-t nehéz lehet diagnosztizálni, mivel a probléma átfedésben van más szisztémás hasznos károsodásokkal. Az alábbiakban olyan pontokat lehet végrehajtani az életedben, ha már érintett az EHS, vagy el akarja kerülni és megvédeni magát a sejtes stressztől és szorongástól, amelyet számos független tudós ma az EMF-hez kapcsolódik.

Kapcsolja ki és minimalizálja a vezeték nélküli technológia használatát

people sitting down near table with assorted laptop computersFelismerte, hogy a dán egészségügyi vállalat azt javasolja, hogy ne használja az okos pontokat a szállítás során, mivel ezek meghaladhatják a megengedett SAR értéket, ha gyakran keresnek egy vadonatúj átviteli pólust? A vezeték nélküli router és más vezeték nélküli innováció nem sokkal jobb, mint a mobil, éppen ellenkezőleg. Győződjön meg róla, hogy Ön és gyermekei biztonságban vannak a mindennapi életben-és különösen este. A norvég Modern technológiai Tanács 2016-ban azt javasolta, hogy a 16 év alatti gyermekeket védjék meg a sugárzástól, és ez minden bizonnyal nem fog javulni a lényegesen nagyobb rendszerességű 5G hálózati innovációval, amely minden bizonnyal közvetlenül a mindennapi életünkbe kerül.

A Nemzeti Egészségügyi Tanács tanácsot adott a mobiltelefonok elleni sugárvédelemről, mivel azokat a WHO 2011-ben besorolta; megvalósítható rákot okoz. Ezekkel a tanácsokkal az a baj, hogy a dán lakosság 93% – a (1) valójában soha nem találkozott velük, vagy nem érti az önvédelem fontosságát, mivel az állam mindeddig abbahagyta a közprojektek végrehajtását. Ön és gyermekei is megtehetnek néhány egyszerű mindennapi megelőző intézkedést, hogy megvédjék magukat, amíg várjuk, hogy a szövetségi kormány végrehajtsa az elővigyázatosság elvét. Az ICNIRP, egy személyes német vállalat, amely meghatározza a határértékekre vonatkozó szabványokat, azt javasolja, hogy a magánországok maguk hajtsák végre a megelőző elvet, különösen akkor, ha ez gyermekeket, várandós nőket (magzatokat) és tartósan betegeket érint, valamint úgy véli, hogy sokkal könnyebb csökkenteni a határértékeket, hogy a kultúra minden csapata védve legyen.

Ezt maga is megteheti, hogy megvédje magát az elektroszmogtól

Ezt maga is megteheti, hogy megvédje magát az elektroszmogtólCsatlakoztassa mind a vezeték nélküli útválasztót, mind a laptopot, amikor lakóhelyén működik, és kapcsoljon ki mindent vezeték nélkül, ha éppen nem online. Ezzel szemben beállíthatja az iPad-et és a mobiltelefont repülőgép üzemmódba, vagy egyszerűen kikapcsolhatja a mobil információkat, ha hívásokat szeretne kezdeményezni. Kapcsolja ki a mobilját, különösen az éjszaka folyamán, valamint használjon antik ébresztőórát. Számos tanulmány, valamint egyetértés kutatási körökben, hogy EMS növeli a szabad gyökök, ami csökkenti a Melatonin a vérben.

Az agy úgy gondolja, hogy a mozgó sugarak nappal vannak, és ezért leállítja a Melatonin termelését, amely megvéd minket a ráktól. Ne tartsa folyamatosan a mobiltelefont a zsebében vagy melletted (a használat komplikációjában azt mondja, hogy a mobiltelefont legalább 15-22 mm-re kell elhelyezni tőled-minél távolabb van, annál jobb). Helyezze el a laptopokat legalább 20 centiméterre tőled. „A Laptop számítógépek csak körök”. Soha ne helyezzen laptopot vagy számítógépet az ölébe, ha fiatalokat szeretne. Ne beszéljen a mobil több mint összesen harminc perc egy nap, valamint az optimális 6 perc minden alkalommal egy kis szünetet 15 perc. Ne tartsa a mobiltelefont a fülében. Minél közelebb van az elmédhez, a petevezetékekhez/herékhez, valamint a szívedhez, annál nagyobb a veszélye annak, hogy nem képes elképzelni, az elme rák, valamint a szívritmuszavar.

Az ügyfelek rendelkeznek a hatalommal

Az ügyfelek rendelkeznek a hatalommalRégebbi vezeték nélküli eszközei nem tartják fenn az 5G-t. jelenleg csak aktív 5G átviteli tornyok vannak a kiválasztott városokban, amelyeket a TDC 2020 elején megvizsgál a kiválasztott lakosokon. Hívja a mobil cég, valamint a kereslet tudva, hol, valamint mikor tervezik 5G tornyok a városban. Állítsa le az esztelen digitális bevitel útvonal és folyamatosan kilép beszerzési nye szerkentyű csak azért, mert van egy teljesen új modell a piacon. Van egy apple iphone 5, hibátlanul működik a telefonhívásokhoz, az internethez és az SMS-hez is. Azt is be lehet állítani, hogy 3G, illetve, ha csak azt kell, hogy telefonál, és küldjön SMS-t. Ha a mobil jelenleg támogatja az 5G-t, akkor visszaállíthatja a 4G-re a mobilhálózatok alatt. Csak akkor használja a mobilját létfontosságú pontokhoz, ha közlekedésben marad.

Amikor egy vonaton, autóban vagy buszon ül, a mobiltelefon folyamatosan keresi a jelet, ami azt is okozhatja, hogy a SAR érték meghaladja a maximális fokot. Számos okostelefon a piacon meghaladja a SARS értékét. Nem tanácsolnám, de ha feltétlenül fejhallgatót kell használnia, úgy hangzik, hogy a Bluetooth jobb. A közös vezeték felerősítheti a jeleket, valamint esetleg tisztátalan villamos energiát fejleszthet. Ennek ellenére a Bluetooth negatív aspektusa az, hogy az emberek általában folyamatosan rendelkeznek vele. Hozhat létre megújult kényelmet azáltal, hogy a mobiltelefon legalább három méterre tőled, valamint az első foglalkozó le, ha be van kapcsolva, akkor biztosan nem kell foglalkozni nye üzenetek 24/7. Egyszerűen ellenőrizze, hogy 3-szor egy nap, és egyébként hagyjuk, hogy valami, amit használni csak a rendszeres követelményeknek, és nem a központi központi eleme az életed. Döntse el, hogy Ön irányítja az életét – nem a mobiltelefon. Az EHS szervezetnek több tanácsa van.

Védje gyermekét a mikrohullámú sugárzástól

Védje gyermekét a mikrohullámú sugárzástólPróbáljon felajánlani gyermekének egy hét hűvös pulykát minden elektromágneses sugárzástól, és tanúja legyen a csodáknak, így sokan mások, akik valóban ilyen drasztikus lépéseket tettek. De ne feledje, nem veheti el egyszerűen a mobilt olyan gyerekektől, akik F.volt. rabja a játékoknak anélkül, hogy bármi kiválóval helyettesítené. Vidd ki őket a természetbe, csinálj valami élvezeteset együtt. Ha a gyerekek agresszív cselekedeteket mutatnak, amikor megkérik őket, hogy kapcsolják ki a számítógépes rendszert, vagy helyezzék el a mobiltelefont, és nem tudnak lazítani nélküle, akkor rabja. Segíti a hatóságot, ha maga elteszi a mobilt. Csináld f. volt szerető. megszokta, hogy az összes mobiltelefont a házban repülőgépbe helyezi, és egy szekrénybe helyezi őket, miközben a család együtt fogyaszt – és egy órával lefekvés előtt. Igazolták, hogy a képernyők mennyei fénye negatívan hat ránk, valamint rosszabb alvást eredményez. Távolítsa el teljesen a gyermek riasztórendszereket.

Izmos fém méregtelenítő egy kellene

Amikor méregteleníteni akarunk a test a nehéz acélok, hasznos lehet enni egy tiszta növényi étrend, szerves Természetesen, mivel a vegyi anyagok növeljék teljesen szabad gyökök fogyasztásával a különböző élelmiszerek, amelyek csökkentik a szabad gyököket, tudjuk elérni erős védelmet szemben a káros hatások a sugárterhelés. Azonban semmi sem veri Gluthation-a csoda molekula -, amikor a méregtelenítés izmos Fémek. Mi folyamatosan fogyasztanak sokkal egészségesebb, valamint hozzon létre sokkal jobb feltételeket a szervezet számára, de tudom, hogy semmi olyan megbízható méregtelenítő izmos acélok, mint Gluthation. A glutation a test fő antioxidánsa. Élet hullám (2) van egy Gluthation tapasz, amely növeli a Gluthation mértéke akár 300% 24 óra. vannak más megközelítések. Fedezze fel az utat.

Növelje az antioxidánsokat és csökkentse a teljesen szabad gyököket

Sliced Strawberries, Banana, and BlackberriesAz elektromágneses sugárzás hatással lehet a biológiai rendszerekre azáltal, hogy növeli a szabad gyököket és megváltoztatja a sejtek antioxidáns védelmi rendszereit, ami egy bizonyos ponton oxigénellátási szorongáshoz vezet. A feszültség gyulladást okoz a szervezetben – ami számtalan állapot oka, amely a rákos sejtek prekurzorából áll. Kiegészítéseként a többi eljárás, akkor vegye figyelembe fogyaszt C-vitamin, valamint a zöldségek és gyümölcsök, amelyek csökkentik a szabadgyökök a szervezetben. Kéntartalmú antioxidánsok felfedezett keresztesvirágú zöldségek, mint a brokkoli, kelkáposzta és káposzta pajzs minket a sugárzásnak való kitettség azok méregtelenítő tulajdonságait. Az agy nem ismeri a különbséget a nappali fény, valamint a számítógépes rendszer sugarak, így ha a mobiltelefon bekapcsolt este / éjszaka, az elme feltételezi, hogy a nap, valamint csökkenti a melatonin termelését.

A jelenlegi tanulmány azt mutatja, egy kapcsolat között alacsony Melatonin és növelte a rák kockázatát. A többi hormonális szer Melatonin emellett egy antioxidáns szer. Szintén 100-szor erősebb, mint a C-vitamin Ha a mobiltelefon be van kapcsolva, vagy butted a szobában, az elméd megáll létre Melatonin, mint az agy nem tudja megmondani a különbséget az elektromágneses sugarak és a napfény. Hasonlóképpen, kapcsolja ki a vezeték nélküli útválasztót és más vezeték nélküli eszközöket este az optimális helyreállító pihenés érdekében. Továbbá, a fény a képernyőn negatív hatással van ránk, ha mi on-line egy pár órával lefekvés előtt, figyelembe véve, hogy az elme úgy véli, hogy a nappali, valamint ezért leáll termelő Melatonin.

Szólj hozzá!