Minden apró dolog, amit tudnia kell a Graphisoft Parkról

A cég sikerének kulcsa a legjobb szakemberek megszerzése, motiválása és megtartása. Ehhez elengedhetetlen a kiemelkedő munkahely. Ez a park olyan légkört biztosít a cégek, amelyek segítik nyerni tehetséges, valamint ambiciózus kilátások. Célkitűzés: olyan környezetet alakítunk ki, amely Magyarországon tartja azokat a munkavállalókat, akik egyébként biztosan külföldre utaznának. A trükk, hogy a vállalat sikere, hogy megszerezzék, ösztönzik és megőrizzék a legjobb szakemberek. Ez különösen igaz az olyan vállalkozások számára, amelyek intenzív kutatást és fejlesztést vagy más igénylő, innovatív szellemi munkát végeznek. A versenytársak képességeinek megnyerésével a piaci verseny szinte fiatal játék. Ezért a legjobb képességért folytatott harc legalább olyan erős, mint maga a piaci verseny. És ugyanúgy, ahogy a legjobb cégek nem nyerik meg a piacot azzal, hogy a legolcsóbb árat kérik termékeikért, a versenytársak megnyerése a munkaerőpiacon nem csak a legnagyobb fizetés kínálatától függ. A leghatékonyabb akar nagyobb, mint egyszerűen a pénz.

Az akadály, a munka minősége és az elismerés szintén elengedhetetlen számukra. Ezért az a légkör, amelyben működnek, ahol életük nagy részét töltik. Ez az, ahol a Graphisoft Park megfizethető előnyöket kínál Önnek. Ez a park olyan légkört biztosít a cégek számára, amelyek segítik a tehetséges és ambiciózus kilátásokat. A feladatinterjúra érkezők legelső ötlete az lesz, hogy „pontosan milyen csodálatos lenne itt működni”. Csakúgy, mint minden olyan személy, aki nagyon hosszú ideje itt van, nem tudja elképzelni, hogy nem fog reggel a Graphisoft Parkba működni. A Graphisoft Park közvetlenül a Duna pénzintézetein fekszik, egy 18 hektáros környezetbarát területen. A park tervezői különös figyelmet fordítottak a természetre és a növényzet megőrzésére. Az épületeket tágas Liget határolja, a fák pedig magasabbak, mint otthonaik. A többszintű föld alatti parkolót is ugyanezzel a funkcióval fejlesztették ki, hogy a tájat ne a sok parkoló autó, hanem a környezetbarát szobák alakítsák ki. A környezetet a folyó túloldalán, a haj-Pig-Pig szigeten található védett természetvédelmi park, a park közepén található tó és természetesen az egyedülállóan csendes Duna-parti sétány határozza meg.

Testreszabott munkahelyek és start-upok

Testreszabott munkahelyek és start-upokA munkahelyek a lakók igényeinek kielégítésére készültek, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a nye struktúrákat egyensúlyba hozzuk a meglévő irodaházakkal, valamint a park mellett álló egykori gázgyártó létesítmény ipari szerkezeteivel. Bérlőinknek lehetőséget biztosítunk az innovációk, valamint az anyagok kiválasztására, valamint a saját eszközök telepítésére már az építési szakaszban. Ehhez a berendezést az ingatlan átadásának napjától lehet használni. Kezdődik. A park első bérlői nagy világméretű vállalkozások voltak (Microsoft, Graphisoft, SAP, Servier), de a park meglehetősen magas árai ellenére az apró induló vállalkozások körében is népszerűvé vált. Az alkotók a park továbbá, amikor indult, mint start-up, így szívesen kínálnak a világ üzleti a jövőben is. Számukra nemcsak a különleges környezet vonzó, hanem a nagyvállalatokkal való spontán üzleti kapcsolatok lehetősége is. Emellett a kisvállalkozások igényeihez igazított kis munkahelyeket is használunk, közös funkcióval, közös konferenciateremmel stb. És azok is, hogy csak kell egy workdesk minden olyan gyakran Arány, hogy üljön a kávézóban található, a földszinten a bejárati szerkezet (Startup house), amely jelenleg vált a munkakörnyezet sok.

Vállalati Társadalmi Kötelezettség

Olyan további okokat keresünk, amelyek valóban nagyon fontosak a nemzet számára, még inkább azok, amelyek támogatják célközönségünk, a reserach és a növekedési cégek sikerét. Az az igazság, hogy a különböző nemzetközi vállalkozások Magyarországot választották K + F divízióikba, és közülük is sokan a Graphisoft Parkba költöztek, hogy csak néhány pontot említsünk, a magyar matematikaoktatás évszázados szokásának tulajdonítható, amely világszerte elismert.

Vállalati Társadalmi KötelezettségUgyancsak ezért vállaltuk azt a feladatot, hogy az AIT-Budapesttel közösen folytassuk az 1996-ban a park névadó programbizottsága által alapított matektanároknak járó jutalmat. Emellett elégedettek vagyunk olyan projektek fenntartásával is, amelyek a szűk értelemben vett Budai házunkhoz kötődnek, és arra koncentrálnak, hogy az itt élők életét gazdagabbá és tartalmasabbá tegyék.

A Graphisoft Park történelem

1996: a Graphisoft előkészíti IPO-ját a frankfurti tőzsdén. A cég a friss tőkét a leghatékonyabb készség felvételére kívánja felhasználni, és olyan helyet keres a nye székhelyének, amely méltó lehetőség lehet A golden state Szilícium-völgyében. Egy év hosszas keresés után ez a rejtett budapesti drágakő a Duna partján, Ping-Budán, az egykori gázgyártó üzem romjai között található. Egy éven belül a park első épületei épültek, valamint a törmeléket a lenyűgöző növényzet váltotta fel. Nyitó év. A parkot létrehozó programcég, a Graphisoft, valamint a park eredeti bérlője, a Microsoft Magyarország áttelepül. Az építési vállalkozó elsődleges prioritása nem az arány/ érték arány növelése volt, hanem a legmagasabb minőség maximális kihasználása. Teljesen új kihívás volt a tervezők számára, hogy a csúcsminőség fejlesztésének célja nem az üzleti ügyfelek izgalma volt, mint például egy bank székhelye, amely például márványban és gránitban is gazdag, azonban a saját munkatársainak jólétének maximalizálása érdekében.

2002: a nye lakói a kezdeti polgárok után érkeztek ide, de az igazi növekedési motor az itt működő vállalatok üzleti sikere után egyre növekvő helyigény. Creator Graphisoft gyorsan kinőtte a kezdeti épület, így kezdett fejlődő nye wings magának, valamint a Microsoft kijelölt struktúra 3-szor nagyobb, mint a korábbi munkahelyeken. 2004: miután a szoftver cégek, egy további gyorsan bővülő modern piacon a 21.században, a gyógyszeripari piacon emellett felbukkant. Első ilyen csapágyunk a Thales Nanotechnol Platgia KFT., gyorsan megfelelt a francia Servier gyógyszeripari vállalat kezdeti kutatási és fejlesztési laboratóriumának, amelyet valaha Franciaországon kívül fejlesztettek ki. 2006: a fantasztikus ugrás éve. Európa legnagyobb szoftvervállalata, a német SAP Magyarországot választja következő kutatási és fejlesztési központjának. Fejlesztünk egy vadonatúj 8000 m2-es irodakomplexumot számukra, saját étteremmel és egészségklubbal. Ezzel a teljes beépített munkahely 35 000 m2-re nő, és a creator Graphisoft már nem a legnagyobb utas.

A Graphisoft Park történelem Elérkezett az idő a szoftver alkalmazás üzletágának bővítésére, a Graphisoft Park SE részvényeit pedig önálló társaságként jegyzik majd a Budapesti Értéktőzsdén. 2008-2009: független vállalatként növekszik a park növekedése. Új növekedési helyszíneket vásárolunk északon, nyugaton és délen; valamint a kezdeti 7 hektáros helyet 18 hektárra növelik Nye. A H épület, amely 12.500 m2 internet munkahelyi és laboratóriumi területet használ, valóban megépült, valamint a Canon, amely megháromszorozta méretét Magyarországon, minden bizonnyal vadonatúj otthont fog találni az alábbi székhelyének. 2014: a Golden state Szilícium-völgye valójában az ott működő főiskolák, a Stanford, valamint a Berkeley mellett fejlődött.

Nálunk a sorozat fordított. A jelenleg itt működő technológiai cégek valójában olyan főiskolákat hoztak be, amelyek legközelebb költöznek, jellemezve ezt a 21. században, a felsőoktatás aggodalmának kínálnia kell kifinomult üzlet. Itt fejlesztették ki a technológiai Intézetet, amely számítógépes rendszerképzést biztosít az amerikai hallgatók számára. Az IBS International Business College áthelyezték a parkba, és a valódi iskolát is, amelynek célja az ökotudatos oktatás és tanulás, itt is kifejlesztették. 2016-2018: legnagyobb bérlőnk, az SAP gyakorlatilag megháromszorozódott, valamint a kisebb méretű bérlők is dinamikusan növekednek. Nye Nye a kezdeti SAP épületet vadonatúj szárnyakkal növelik, kifejlesztik az új Startup házat, amely emellett az egész park fő bejárati épületeként működik, valamint végül a park déli oldalán épülnek a feltételezett South Park épületek. 2020: 82 000 m2 munkahely, kutatólaboratórium és oktatási tér. 2000 mélygarázs. 10 étterem és kávézó. 97% – os kihasználtság. További 62 000 m2 munkahelyi előrelépési potenciál.

Csapatok A Graphisoft Parkban

Csapatok A Graphisoft ParkbanA Graphisoft Parkban az ingatlanfejlesztés 3 fő területe egy kézben marad. Saját csapatunk felelős a NYE épületek építéséért, mint fővállalkozó, valamint a bérlők számára a legkülönbözőbb szolgáltatások bérbeadásáért és ellátásáért annak érdekében, hogy optimális feltételeket teremtsen az innovatív munkához és szórakozáshoz, valamint végső soron a lakó-vagy kereskedelmi ingatlanok szakértői üzemeltetéséhez és karbantartásához. Ez a működési változat azt jelzi, hogy a kezdetektől fogva saját magunk számára állapítjuk meg, ennek eredményeként a jelenlegi tervezési eljárás során a bérlet, valamint a bérlők igényei a gazdasági üzemeltetés mellett az első szempontok közé tartoznak.

Szólj hozzá!