Alt om underjordiske undergrundsbaner

black Underground sign postA terminális területeket nappal megvilágítják. A metró föld alatti termináljai. Annyi, mint 26 a metró állomások a föld alatt, valamint nem látni sokat utcai mértékben. A hanyatlás körüli helyet elsősorban nyitott területként tapasztalják meg a nagyvárosi térben. Ennek ellenére a jellegzetes üvegpiramisok láthatók, a négy méter magas emelés mellett üveg, valamint acél is látható. A különféle földalatti állomásokon magas állványokat is felállítottak, lumineszcens metro logóval, amely a metró felé vezető utat mutatja. Teljesen természetes fény a terminálokban.

Az állomás téren látható üvegpiramisokon keresztül a nappali közvetlenül a metróállomás térébe irányul. A nappalt reflektorok erősítik, napsütéses napokon az üvegpiramisok prizmái napfényt terjesztenek, fénysugarakat küldve le közvetlenül az állomás területére. Ha nincs megfelelő napfény, az ember által készített fény kiegészül. A terminál helyét a sima vendégáramlást szem előtt tartva tervezték. Mozgólépcsők, valamint felvonók. Az előcsarnokban 4 mozgólépcső található, kettő a rendszertől felfelé, kettő pedig a rendszerig. A mozgólépcsők a peronok közepén helyezkednek el, garantálva a lehető legjobb utazási áramlást, ahol az utasok kényelmesen és azonnal szétszóródhatnak a peronokon. Az előcsarnokból szintén elérhető a lift, amelyet sétáló problémákkal küzdő emberek vagy babakocsival vagy kerékpárral utazók számára foglalnak le. Üvegajtók a peronon. Üvegfal védi a rendszert az alagút termináljain lévő sínektől, megakadályozva a sínekhez való hozzáférést. Amikor a vonat kilép a peronnál, a falban lévő ajtók pontosan ugyanabban az időben nyílnak ki, mint a vonat ajtói. Ennek eredményeképpen nincs veszély a síneken való kiesésre. Kerékpár tároló hely. A föld alatti metró terminálok nagy részén száraz időben lehet parkolni a kerékpárt. Az M1+ M2-en kerékpárpincék találhatók az N! számú metróállomásokon, Kongens Nytorv, Christianshavn, Amagerbro, Lergravsparken, valamint Online fórum. Innen további hozzáférést biztosít a terminálhoz.

Az állomás terek alapvető és funkcionális

Az állomás terek alapvető és funkcionálisLépcsők. Az utcaszintről 2 lépcső vezet az állomásterembe. A lépcsőházak belseje szürke gránitba van burkolva mind a műveleteken, mind a falfelületeken. Bizonyos föld alatti állomásokon kerek lépcsők vannak a folyosón. Metro információs oszlop. A metróállomások bejáratánálaz M1-es és az M2-es autópályán egy öt méter magas városi oszlop áll. Az oszlop távolról jelenik meg, valamint jelzi, hogy itt van egy városi terminál. Az oszlop elektronikus képernyőjén elolvashatja a futási részleteket, és áttekintést kaphat mindkét metróvonal állomásairól. Szellőzőházak. A föld alatti állomások szellőztetése egy 3,7 méter magas, üvegből és acélból készült szellőztető ingatlanon keresztül történik.

Az üvegpiramisokhoz hasonlóan a szellőztető ingatlan is látható a terminál téren. Füstmentes visszavonulási tanfolyam. Az üvegpiramisok, amelyek fényt irányítanak az állomás területére, emellett még egy funkciót szolgálnak. A piramisokat 60 centiméterre lehet emelni, ami tűz esetén minden bizonnyal bizonyos füstmentes menekülési tanfolyamokat tesz a föld alá. A város termináljait a vonalak egyszerűsége és szorossága határozza meg. A város része. A városi állomások felhasználóbarát és könnyen megközelíthető, valamint a. Általában asszimilálódnak a környezettel, és egyértelműen jelzik a „várost”. Az alábbiakban olvashat az erőforrások metró termináljainak ötletéről. Felső szintű vasúti terminálok. A metró 13 39 termináljából a föld felett fekszik. Ezek közé tartozik egy üveg, valamint acélszerkezet szendvics között mindkét pálya szerkezetek. Az állomásokat könnyű, gyakorlatilag lebegő konstrukcióként fejlesztették ki, amely nem uralja a tájat. A peron mindkét oldalán vannak pályák, valamint az automatikus rendszerajtók, amelyek megvédik a pályákhoz való hozzáférést.

A föld alatti állomás sokkal jobb szállítási feltételeket biztosít az utazók számára az S-vonatokra és a távolsági vonatokra való átálláskor, és emellett jobb lehetőségeket kínál a metróvonal megvalósítható jövőbeli meghosszabbítására. Ennek eredményeként egy időtálló megoldást dolgoztunk ki. Folyószámlahitel építési és építési törvény. A megállapodás magában foglalja az állam át a szerkezet polgári szabadságjogok a föld felett a terminál a város üzleti, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az építkezés lehet tenni a tetején az állomás. A kezdeti tanulmányok azt mutatják, hogy egy ilyen struktúra joga körülbelül 120 millió DKK-t érdemel. Frederiksberg, valamint Koppenhága önkormányzatai a finanszírozás részeként 150 millió DKK-t adnak a Metróüzlethez. Ezenkívül a sokkal jobb transzferproblémák, valamint az állomás közelében lévő még több épület által létrehozott még nagyobb jegybevételből származó hozzájárulás áll. A Ny Ellebjerg St. A nagyvárosi tömegközlekedés elengedhetetlen csomópontja lesz, ahol minden bizonnyal lehetőség nyílik a metró, az S-vonatok és a távolsági vonatok közötti átalakításra. A metró egy városi vasúti rendszer, amelyet általában a föld alatt találnak egyes városokban, a vonat hasonlít a metróvonal vagy átjáró, míg a földalatti egy vasúti rendszer, amely a föld alatt mozog. Ez a három közlekedési rendszer általában ugyanazt a célt szolgálja. Adnak egy alternatív föld alatti folyosón, amely segít elkerülni a vasúti közlekedési rendszerek ütő hektikus utak vagy más kihívások. A metró, a vonat, valamint a föld alatti közlekedési központok előnye, hogy könnyedén más nagyvárosi, valamint országos közlekedési rendszerekkel szemben. A földalatti átjáró lehetővé teszi számukra, hogy megakadályozzák a webes forgalmat és a torlódásokat a buszok és más autók sok utcájában. Ők is tekinthető egy viszonylag sokkal biztonságosabb választás a különböző egyéb tömegközlekedési eszközök. Környezetbarátak, mivel nem juttatnak veszélyes kipufogógázokat közvetlenül a légkörbe, és viszonylag költséghatékonyak is.

Mi A Különbség A Metró, A Vasútállomás És A Metró Között?

a group of people walking down a flight of stairsNéhány akadály kapcsolódik a föld alatti expressz szállítási rendszerek közé tartozik a sok zaj gyártás, izmos torlódás kifejezetten csúcsidőben óra, fokozott kapacitások bűncselekmények és fokozott veszélye terjedésének betegség miatt a távolság az emberek. A metró kifejezés olyan városokban érvényesül, mint Párizs Franciaországban, valamint Chengdu Kínában. A hatalmas városokkal való szervezetéből fakad. A metropolisz az erőforrásokhoz képest nagyon nagy vagy aktív város egy országban. A földalatti kifejezést általában az Egyesült Királyságban használják, különös tekintettel a londoni földalatti átjáróra, amelyet helyileg „csőnek”értenek.”

A Metro világszerte jóváhagyott. Város. A kifejezés eredetileg Franciaországból származott, amikor a” városi ” Tranzitrendszert 1900-ban Párizsban építették. Regionálisan „Chemin De Fer Metropolitain de Paris” – nak hívták, és 10 kilométer hosszú volt. A metró egy-az-egy-fajta elrendezés ismert, mint a” cut-and-cover” építési és építési technika, amely által Fulgence Bienvenue. Metro. A globe első vonatát 1843-ban Londonban ajánlotta Charles Pearson. Ez a javaslat csak gyorsan a Temze-átjáró befejezése után történt. 17 évvel később, valamint a jogalkotási engedély után a „Metropolitan Train”kb. hat kilométer. Az elsődleges terminál 9 500 000-et kínált az 1863-as hivatalos megnyitása óta eltelt első évben, elsősorban a koksz égetéséből származó gőz felhasználásával a vonatok üzemeltetéséhez. Ahogy generációkon keresztül fejlődtek, ezek a szállítási rendszerek inkább a szenet, majd később az elektromos energiát használták.

A föld alatti vasút. A londoni metró, más néven a cső, az egyik leggyakoribb földalatti a világon. Ez volt az első földalatti vonat a világon, amelyet 1863-ban nyitottak meg. A Londoni Metró ez volt a kezdeti vasúti tranzitrendszer is, amely elektromos vonatokat használt.

Csak egy különbség a nevek kiválasztásában. A különböző régiók különböző preferenciákkal rendelkeznek a nevek kiválasztásakor. A metrót széles körben használják olyan városokban, mint Chengdu és Párizs, míg a város kifejezést széles körben használják az Egyesült Királyságban. A föld alatti vasutak hektikus, valamint hatalmas városokhoz kapcsolódnak. Mivel azonban ezek mind vonatrendszerek, földalatti áramlásokkal, valamint a világ minden táján találhatók, nincs különbség abban, hogy mi a vonat, a metró és a vonat.

Szólj hozzá!